een frisse campagne voor Comfortlift

Comfortlift heeft meer dan 50 jaar expertise in het afleveren van liften op maat, met een specialisatie in trapliften. Voor deze klant werkten we in het verleden onder meer de mediabuying en -planning uit.

op naar hedendaagse campagnebeelden

Comfortlift vond dat hun oude beeld niet langer weerspiegelt waarvoor ze staan. Een fris verhaal is nodig, en daar schrijven we bij De Facto Image Building graag aan mee.

op naar hedendaagse campagnebeelden

Comfortlift vond dat hun oude beeld niet langer weerspiegelt waarvoor ze staan. Een fris verhaal is nodig, en daar schrijven we bij De Facto Image Building graag aan mee.

naar een hoger niveau

We organiseerden twee workshops bij onze klant: de ene om de brand key te bepalen, de andere om de buyer persona’s te achterhalen. De aanwezigheid van personen uit de verschillende takken binnen Comfortlift zorgde voor leerrijke sessies, tjokvol interessante input. Mede door de passie waarmee ze over hun merk spraken, maakten de enthousiaste brand ambassadors hier een groot verschil.

Naast de workshops werden enkele diepte-interviews afgelegd met zowel klanten als niet-klanten. De noden werden duidelijk, wat essentieel is voor de verbetering van het contact met de klanten. Een nieuwe brand story, frisse slogan en onderbouwde waarden werden gedefinieerd.

voor ieder wat

Voor de nieuwe campagnebeelden ligt de focus op het thuisgevoel, en het koesteren hiervan. Een belangrijke evenwichtsoefening is om de balans te houden tussen de verschillende doelpublieken: naast de eindgebruikers die de traplift thuis laten installeren is er ook een andere belangrijke doelgroep. Denk maar aan de kinderen die hun bejaarde ouders liever niet langer de trap zien gebruiken. Beide doelgroepen moeten zich aangesproken voelen.

shooten in stijl op de perfecte locatie

Om de uiteindelijke beelden te schieten, strekten we twee dagen uit: de ene voor de fotoshoot, de andere voor de videoshoot. De locatie, een prachtige art-nouveauwoning in Antwerpen, bood verschillende voordelen. Eén plek werkt immers budgetvriendelijk en de ruimtes leenden er zich toe, mits creativiteit en een goede styling, alle verschillende situaties mooi in beeld te brengen.

Obstakels, zoals het installeren van de tijdelijke traplift, werden handig aangepakt. Daarnaast speelde corona natuurlijk zijn rol. Er was de nodige ruimte om afstand te houden en voldoende mogelijkheden om buitenlucht binnen te laten. Daarbovenop werden de acteurs COVID-vrij verklaard voor de shoot begon.

“Bedankt voor jullie harde werk en het mooie resultaat. Jullie zijn een topteam en we bewonderen wat jullie doen.”

Martine Stevens – ACCESSIBILITY DIRECTOR BIJ COMFORTLIFT

vertrouwen geeft vleugels

Het resultaat is een campagne waar we bij De Facto Image Building oprecht fier op zijn. De beelden en testimonials spreken een breed publiek aan. Daarnaast vatten ze samen waar Comfortlift voor staat en waar het naar streeft. De klant schonk ons het nodige vertrouwen en volgde ons advies op de voet. Dankzij onze close connectie en de gefundeerde feedback kunnen we de uitstraling van Comfortlift naar een nieuwe hoogte brengen.

Benieuwd naar hoe deze campagne tot stand kwam?

Onze art director Kim neemt je in haar blog mee achter de schermen.

Wil je jouw campagne ook in de lift steken?

ontdek nog andere projecten