shutterstock_1587880942-dublin

DFIB op bezoek bij Indeed

Deel
Vier De Facto Image Builders hadden de eer om zich te laten onderdompelen in de wereld van Indeed. Ze vertellen je alles over hun avontuur.

Vier De Facto Image Builders hadden de eer om zich te laten onderdompelen in de wereld van Indeed. Die wereld strekt veel verder uit dan de zoekmachine voor vacatures die iedereen kent. Bestemming van onze vier collega’s: het Indeed Idea Center in Ierland. Ze vertellen je graag alles over hun avontuur.

Dublin calling 

Enkele maanden geleden kregen we van Indeed te horen dat De Facto Image Building in aanmerking kwam om als eerste Belgische agency een bezoek te brengen aan het Indeed Idea Center in Dublin. We zouden een dag ondergedompeld worden in het aanbod, de analyses, de toekomstplannen en de resultaten van Indeed. Daarnaast zouden we een aantal ‘Indeedians’ beter leren kennen en onze Indeed-kennis verbreden. De D-day zou ergens begin september liggen.

Sindsdien stond de citytrip naar Dublin met potlood in onze agenda. Veel meer informatie hadden we dan ook niet gekregen. Ondanks dat het allemaal nog heel vrijblijvend was, keken we er stiekem wel al naar uit. Wat een eer! ‘We’, dat zijn media manager Evelien, account managers Véronique en Anouk, en managing director Thibaud.

Deze zomer kwam de bevestiging dat we van 30 augustus tot 1 september verwacht werden in Dublin. Zo gezegd, zo gedaan. We boekten onze vluchten, voerden een aantal voorbereidende intakegesprekken en kregen een gedetailleerde agenda doorgestuurd. Het avontuur kon nu echt bijna beginnen!

Ready for take-off  

Dinsdagochtend 30 augustus ontmoetten de DFIB-collega’s elkaar in de luchthaven van Zaventem. De ene met wat meer stress dan de andere. Zo had Anouk af te rekenen met wat vliegangst, maar de collegialiteit sleepte haar erdoorheen. Van een teambuilding gesproken!

Eens aangekomen in Dublin werden we naar de kantoren van Indeed gebracht waar onze hoogste verwachtingen nog werden overstegen. We werden warm onthaald door Luiza, Marc en Mikael, kregen een eerste rondleiding en dronken een koffie. Want oh ja, Indeed heeft een eigen baristakoffiebar op het gelijkvloers. What else?

Die eerste dag konden we nog wat acclimatiseren aan de Ierse tijdzone en kregen we een bureautje ter beschikking om nog wat bij te werken. We sloten de dag af met een heerlijke maaltijd en uiteraard met een Guinness voor de liefhebbers. Moe maar voldaan van de eerste dag kropen we onder de wol, uitkijkend naar de grote dag in het Idea Center.

D-day  

Woensdag was de dag waarvoor we gekomen waren. We zakten af naar het Idea Center waar we opnieuw hartelijk welkom werden geheten. De bloemstukken pronkten in de kleuren van de Belgische vlag, toeval of niet? Met die vraag zochten we ons naamkaartje uit en installeerden we ons voor wat een vermoeiende, maar zeer inspirerende dag zou worden.

Op de agenda: 

  • Introductions & objectives  
  • Vision, priorities and challenges for 2023 
  • Corporate Vision and growth map  
  • Understanding and leveraging Indeed 
  • Data deep dive with analysis and recommendations  
  • Getting ahead in 2023; the importance of content optimization & branding in this climate  
  • The Indeed Product Solutions Ecosystem  
  • Partnership Roundtable  
  • Summary Report Review  

Met dertien zaten we rond de tafel. De vier De Facto-collega’s werden omringd door stuk voor stuk gepassioneerde en ervaren ‘Indeedians’.

De thema’s op de agenda werden uitgebreid besproken en bediscussieerd. Dat alles met één overkoepelende vraag in het achterhoofd: “Hoe kunnen we de samenwerking en service naar onze klanten optimaliseren?”

See you soon 

Verder in detail treden zou ons in deze blog te ver doen afwijken en blijft bovendien best binnenskamers. Wel kunnen we besluiten dat we klaar zijn voor de toekomst! We sloten de dag af gewapend met kennis, inzichten en voorzien van een stevige dosis goesting om erin te vliegen.

We klommen nog even naar de rooftop voor een obligatoire groepsfoto en namen afscheid met een uitgebreide ‘dankuwel’ en ‘tot snel’!

copyright banner image: Robson90 / Shutterstock.com

Evelien Bogaert

ACCOUNT DIRECTOR

andere blogberichten