Header image

Een nieuwe stap, een nieuw kantoor! 

- Laura Lawaisse, project manager / copywriter

Na meer dan 30 jaar gevestigd te zijn in Sint-Martens-Latem, waren we bij De Facto Image Building wel toe aan een nieuwe plek. Na een grondige zoektocht om het vertrouwde gebouw en de iconische rode aap in de voortuin te kunnen vervangen, hebben we het ideale nieuwe kantoor gevonden. Vanaf 20 februari vind je ons dus op tramstraat 63 in Zwijnaarde.  

Het gebouw werd in 2022 volledig vernieuwd door Colruyt, de kantoren zijn dus gloednieuw en energiezuinig. De aankleding is modern, met een urban look, en er is een zonnig terras achteraan de site – ideaal voor een glaasje met de collega’s na een lange dag werken! We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich goed voelen, en het nieuwe kantoor heeft daar alle troeven voor. Creativiteit zit in de mensen en niet in de muren, maar een aangename plek om te brainstormen helpt altijd, zeggen wij.  

Een onmisbaar voordeel van het gebouw is de goede bereikbaarheid. We kijken er dus al naar uit om hier gemakkelijk klanten te kunnen ontvangen en samen nieuwe verhalen te schrijven.   

Laura Lawaisse
project manager / copywriter

andere blogberichten

alle blogberichten

Terugblik op een geslaagde Think Again

Op donderdag 4 mei lanceerden we bij De Facto Image Building de eerste Think Again. Onze interactieve sessie rond Employer Branding is duidelijk een succes gebleken. Meer dan 45 HR-professionals genoten samen van een ontbijt met verse ontbijtkoeken, en werden daarna getrakteerd op interessante talks van onze drie experten. Johan Claes kon meteen de aandacht […]

lees meer

Blokje per blokje inzichten verzamelen

Op het traject naar een succesvolle employer branding starten we bij De Facto Image Building graag met workshops. Daarvoor werken we samen met Frank Geers, workshop expert en gecertificeerd Lego-moderator.

lees meer