join us

talent is a gift, but character is a choice

Wij houden van talent met karakter. Iemand die van nature een attitude van goesting heeft, graag onderneemt, teambuilding als heel serieuze jobtaak ziet. Zo hebben we al een aantal De Facto Image Builders met karakter in huis.
Momenteel zijn wij op zoek naar:

Freelance, Hybride
Geplaatst 2 maanden geleden
Fulltime, Hybride
Geplaatst 5 maanden geleden
Fulltime, Hybride
Geplaatst 2 jaar geleden

Wij zijn altijd op zoek naar talent.
Solliciteer spontaan en toon ons je karakter. Profileer je als freelancer.
Of stuur ons je motivatie als stagiair.

ja, ik solliciteer spontaan!

onze collega’s aan het woord

"«Chief Operating Officer, only because full time multi-tasking ninja is not an actual job title!» Ik ben graag non-stop bezig met allerlei zaken. Bij De Facto Image Building is een dag nooit saai! Mijn supercollega’s zorgen ervoor dat er elke dag lachrimpels bij komen …"

Carmen Verstraete

Chief Operating Officer

"Dit allround communicatiebureau is even kleurrijk & vol karakter als mijn eigen familie. Collega’s die samen met mij met volle goesting en ambitie ondernemen, geef ik mijn vertrouwen en beschouw ik op termijn als extra familieleden. Welkom!"

Rudy De Hainaut

Voorzitter & gedelegeerd bestuurder

"Bij De Facto is nog geen enkele dag dezelfde geweest voor mij. Hier vond ik een plek waar ik zowel mijn creatief, sociaal als analytisch ei kwijt kan. Ik voelde me meteen thuis dankzij de warme sfeer en de passie voor de job."

Camille Tondeur

digital advertiser

"Een weekplanning waarin zowel webdesign, motion design als augmented reality aan bod komen? Yes, please! Hier kan ik mijn creatief ei kwijt, in een team dat gezamenlijk streeft naar het beste resultaat."

Michiel D’Haeze

Web & motion designer

"Bij De Facto Image Building kan ik mijn passie voor het vak uitoefenen in een open en familiale cultuur, met geweldige en capabele collega's, voor klanten die het beste communicatieadvies waard zijn."

Sylvie Julien

Traffic & HR Director

"Bij De Facto voel je je vanaf de eerste seconde welkom. Iedereen is superlief en behulpzaam. Daarnaast is de materie zo uitgestrekt en divers, geen enkele dag is dezelfde! Het is ook gewoonweg boeiend om kennis te maken met de verschillende klanten: uiteenlopende persoonlijkheden in de meest diverse sectoren!"

Laétitia Breughe

Project manager

"De ontvangst die ik hier kreeg was er eentje met open armen. Het voelde als thuiskomen en maakt het werken superaangenaam. Dat ik mijn passie, werken met cijfertjes, mag uitoefenen maakt het nóg aangenamer. Wanneer je in een superomgeving in een topteam mag werken, spring je ’s ochtends des te enthousiaster uit bed. Je kan niet zeggen dat werken bij De Facto Image Building saai is. Blij met mijn stap!"

Carmen De Ryck

FINANCE OPERATION OFFICER

"Ik hou van de samenwerking met mensen. De ‘klik’ moet er zijn en die was er van bij de start. Samenwerken aan de toekomst van het bedrijf en leren uit elkaars opmerkingen en opvattingen. Dat maakt werken boeiend. Met ups en downs steeds verder geraken geeft voldoening en op het einde van de rit kunnen zeggen, yes we did it!"

Ingrid Vaerman

HR & Management assistant

"Bij De Facto word je onmiddellijk met open armen verwelkomd. Heel fijn om je vanaf dag één als deel van het team te voelen. Een job waarin geen enkele dag dezelfde is, daar teken ik voor. Het is opvallend hoe iedereen dag in dag uit het beste van zichzelf geeft om de beste campagnes tot stand te brengen."

Anouk Dumalin

Account manager

"Als freelancer draag ik graag mijn steentje bij op grafisch vlak. Leuk om samen te werken met collega's die duidelijke briefings én hun ongezouten mening geven. Samen behalen we het beste resultaat! Omringd door toffe collega's, in een huiselijke omgeving, voelde ik me hier meteen thuis! Ook mijn hond Billie is graag af en toe van de partij."

Nele Verbeke

Graphic designer

"Als ‘ancien' leer ik nog iedere dag bij: samen met een jong en gedreven creatief team zorgen we dagelijks voor kwaliteitsvolle creaties. Met de nodige dosis humor & goesting lever ik graag mijn bijdrage aan een aangename werksfeer. Ook al zijn we met zijn allen heel verschillend, toch vullen we mekaar goed aan en vormen we een ‘machtig’ team."

Caroline Derveaux

Creative

"Na een uitdagende stage en vakantiejob koos ik ervoor om vast bij De Facto Image Building te beginnen. De afwisseling in de projecten, het contact met de klanten en het dynamische team maakten het een makkelijke keuze. Het voelde dan ook als thuiskomen. Ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen aan dit communicatiebureau in een steeds veranderend marketinglandschap."

Sophie Van Cauwenberghe

Project manager

"Hier weet je nooit wat de dag zal brengen. De gevarieerde en uitdagende communicatieprojecten zorgen ervoor dat je elke dag bijleert. Met de collega’s brainstormen we erop los en zoeken we samen naar oplossingen. Als structuurjunkie breng ik met plezier orde in de chaos. Reculer pour mieux sauter!"

Ruth Vannieuwenborg

Account manager

"De Facto Image Building ademt gedrevenheid en teamspirit. Bij mijn start voelde ik meteen de vibe om zowel klanten als medewerkers te laten groeien. Voeg daar nog uitdagende projecten en afwisseling aan toe en je zou voor minder elke dag met een smile gaan werken, niet?"

Evelien Bogaert

Account Director