join us

talent is a gift, but character is a choice

Wij houden van talent met karakter. Iemand die van nature een attitude van goesting heeft, graag onderneemt, teambuilding als heel serieuze jobtaak ziet. Zo hebben we al een aantal De Facto Image Builders met karakter in huis.
Momenteel zijn wij op zoek naar:

Geplaatst 8 maanden geleden.
Geplaatst 9 maanden geleden.
Geplaatst 9 maanden geleden.
Geplaatst 9 maanden geleden.
Geplaatst 1 jaar geleden.

Wij zijn altijd op zoek naar talent.
Solliciteer spontaan en toon ons je karakter. Profileer je als freelancer.
Of stuur ons je motivatie als stagiair.

ja, ik solliciteer spontaan!

onze collega’s aan het woord

"’Chief Operating Officer < Only because full time multi-tasking ninja is not an actual job title!’ Ik ben graag non-stop bezig met allerlei zaken. Bij De Facto Image Building is een dag nooit saai! Mijn supercollega’s zorgen ervoor dat er elke dag lachrimpels bij komen…"

Carmen Verstraete

Chief Operating Officer

"Werken in een dynamisch, allround communicatiebureau: dat voelt als thuiskomen voor mij! Ik voel mij goed als ik samen met anderen nieuwe dingen kan bedenken en het verschil kan maken. Ik ben positief en optimistisch van aard en draag mijn enthousiasme graag over op anderen. Bij De Facto Image Building is dat allemaal mogelijk, lucky me! "

Claire De Keyser

Account Manager

"Een sprong in het onbekende. Maar wel een sprong waar ik in enkele weken tijd veel plezier aan heb beleefd en tonnen voldoening uit heb gehaald. Iedere dag is anders, my cup of tea. Ik heb dan ook het gevoel dat ik hier op mijn plaats zit. Mede dankzij de fijne collega’s en de uitdagende werksfeer werd het een sprong voorwaarts. Daar komt geen vuil virus tussen!"

Simon Vanhauwaert

Copywriter

"Bij De Facto word je onmiddellijk met open armen verwelkomd. Heel fijn om je vanaf dag één als deel van het team te voelen. Een job waarin geen enkele dag dezelfde is, daar teken ik voor. Het is opvallend hoe iedereen dag in dag uit het beste van zichzelf geeft om de beste campagnes tot stand te brengen."

Anouk Dumalin

Project Manager

"Dit allround communicatiebureau is even kleurrijk & vol karakter als mijn eigen familie. Collega’s die samen met mij met volle goesting en ambitie ondernemen, geef ik mijn vertrouwen en beschouw ik op termijn als extra familieleden. Welkom!"

Rudy De Hainaut

Voorzitter en gedelegeerd bestuurder

"Ik hou van de samenwerking met mensen. De ‘klik’ moet er zijn en die was er van bij de start. Samenwerken aan de toekomst van het bedrijf en leren uit elkaars opmerkingen en opvattingen. Dat maakt werken boeiend. Met ups en downs steeds verder geraken geeft voldoening en op het einde van de rit kunnen zeggen, yes we did it!"

Ingrid Vaerman

HR & Management assistant

"Teamwork makes the dreamwork. In deze korte periode heb ik al direct mogen ervaren hoe belangrijk het is om samen te werken. Ik voelde mij meteen welkom en werd heel goed ondersteund in mijn eerste weken door toffe collega’s. "

Fleur Doyen

Project Manager

"Wij zijn allen samen non-stop in verandering, zowel in het leven als op de werkvloer. Als ondernemer & beweger hou ik van die veranderingen. Geef mij maar de uitdaging om op het juiste moment de juiste talenten in te zetten…en te laten groeien."

Patrick Boon

Managing Director

"Als ‘ancien' leer ik nog iedere dag bij: samen met een jong en gedreven creatief team zorgen we dagelijks voor kwaliteitsvolle creaties. Met de nodige dosis humor & goesting lever ik graag mijn bijdrage aan een aangename werksfeer. Ook al zijn we met zijn allen heel verschillend, toch vullen we mekaar goed aan en vormen we een ‘machtig’ team."

Caroline Derveaux

Creative

"Never a dull moment bij De Facto Image Building, heerlijk! De ene dag een klant uit de nood helpen met advies rond een dringende rekrutering, de andere dag een employer branding-workshop faciliteren en tussendoor een pitch voorbereiden. En als bonus: er kijkt hier niemand vreemd op van mijn ‘dragende stem’ (lees groot lawaai). Hier ben ik thuis."

Lutgart Verraes

Communication strategist

"De Facto Image Building ademt gedrevenheid en teamspirit. Bij mijn start voelde ik meteen de vibe om zowel klanten als medewerkers te laten groeien. Voeg daar nog uitdagende projecten en afwisseling aan toe en je zou voor minder elke dag met een smile gaan werken, niet?"

Evelien Bogaert

Media Manager

"Een weekplanning waarin zowel webdesign, motion design als augmented reality aan bod komen? Yes, please! Hier kan ik mijn creatief ei kwijt, in een team dat gezamenlijk streeft naar het beste resultaat."

Michiel D’Haeze

Web en motion designer

"Bij De Facto Image Building kan ik mijn passie voor het vak uitoefenen in een open en familiale cultuur, met geweldige en capabele collega's, voor klanten die het beste communicatieadvies waard zijn."

Sylvie Julien

Traffic Director

"Bij De Facto ben ik, naast de boeiende projecten en uitdagingen, vooral terechtgekomen in een bedrijf waar belang wordt gehecht aan de begeleiding, ondersteuning en groei van elke medewerker. Het is zeer fijn om deel uit te maken van deze groep. Het geeft veel voldoening om collega’s te ondersteunen en bij te dragen aan de ontwikkeling van hen, het team en het bedrijf."

Christian Seghers

Digital Manager

"De ontvangst die ik hier kreeg was er eentje met open armen. Het voelde als thuiskomen en maakt het werken superaangenaam. Dat ik mijn passie, werken met cijfertjes, mag uitoefenen maakt het nóg aangenamer. Wanneer je in een superomgeving in een topteam mag werken, spring je ’s ochtends des te enthousiaster uit bed. Je kan niet zeggen dat werken bij De Facto Image Building saai is. Blij met mijn stap!"

Carmen De Ryck

FINANCE OPERATION OFFICER

"Als freelancer draag ik graag mijn steentje bij op grafisch vlak. Leuk om samen te werken met collega's die duidelijke briefings én hun ongezouten mening geven. Samen behalen we het beste resultaat! Omringd door toffe collega's, in een huiselijke omgeving, voelde ik me hier meteen thuis! Ook mijn hond Billie is graag af en toe van de partij."

Nele Verbeke

Graphic designer

"Hier weet je nooit wat de dag zal brengen. De gevarieerde en uitdagende communicatieprojecten zorgen ervoor dat je elke dag bijleert. Met de collega’s brainstormen we erop los en zoeken we samen naar oplossingen. Als structuurjunkie breng ik met plezier orde in de chaos. Reculer pour mieux sauter!"

Ruth Vanniewenborg

Project Manager

"Veelzijdigheid troef met een agenda die er 2 opeenvolgende dagen nooit hetzelfde uitziet. Ook binnen het team van De Facto Image Building wordt dit weerspiegeld; complementaire interesses, karakters en expertises. Bring it on!"

Michiel Demeulemeester

Digital Marketeer