join us

talent is a gift, but character is a choice

Wij houden van talent met karakter. Iemand die van nature een attitude van goesting heeft, graag onderneemt, teambuilding als heel serieuze jobtaak ziet. Zo hebben we al een aantal De Facto Image Builders met karakter in huis.
Momenteel zijn wij op zoek naar:

Geen vacatures gevonden.

Wij zijn altijd op zoek naar talent.
Solliciteer spontaan en toon ons je karakter. Profileer je als freelancer.
Of stuur ons je motivatie als stagiair.

ja, ik solliciteer spontaan!

onze collega’s aan het woord

"Ik heb de luxe om te mogen werken voor verschillende bedrijven & projecten, waardoor ik variatie heb in mijn job en ik elke dag bijleer. Mijn collega's zijn de kers op de taart. Ik ben trots op de projecten die wij samen als team afleveren. Dat is voor mij één van de belangrijkste drijfveren."

Steffi Rossignol

Project Manager

"Als ‘ancien' leer ik nog iedere dag bij: samen met een jong en gedreven creatief team zorgen we dagelijks voor kwaliteitsvolle creaties. Met de nodige dosis humor & goesting lever ik graag mijn bijdrage aan een aangename werksfeer. Ook al zijn we met zijn allen heel verschillend, toch vullen we mekaar goed aan en vormen we een ‘machtig’ team."

Caroline Derveaux

Creative

"Als freelancer draag ik graag mijn steentje bij op grafisch vlak. Leuk om samen te werken met collega's die duidelijke briefings én hun ongezouten mening geven. Samen behalen we het beste resultaat! Omringd door toffe collega's, in een huiselijke omgeving, voelde ik me hier meteen thuis! Ook mijn hond Billie is graag af en toe van de partij."

Nele Verbeke

Graphic designer

"’Finance Manager < Only because full time multi-tasking ninja is not an actual job title!’ Ik ben graag non-stop bezig met allerlei zaken. Bij De Facto Image Building is een dag nooit saai! Mijn supercollega’s zorgen ervoor dat er elke dag lachrimpels bij komen…"

Carmen Verstraete

Finance manager

"Never a dull moment bij De Facto Image Building, heerlijk! De ene dag een klant uit de nood helpen met advies rond een dringende rekrutering, de andere dag een employer branding-workshop faciliteren en tussendoor een pitch voorbereiden. En als bonus: er kijkt hier niemand vreemd op van mijn ‘dragende stem’ (lees groot lawaai). Hier ben ik thuis."

Lutgart Verraes

Communication strategist

"Geweldig om voor zo’n variatie aan klanten te mogen werken. Iedere dag is een nieuwe uitdaging die we enthousiast met het volledige team aangaan. Never a dull moment at De Facto Image Building!"

Marjolein Sackx

Project Manager

"Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Blij in een KMO te kunnen werken waar ik geen nummer ben, maar een persoon… En wat voor mij belangrijk was : terechtkomen in een totaal nieuwe omgeving, communicatie en creatie.  Super tof en top!"

Ria Cobbaut

Financial operator

"Dit allround communicatiebureau is even kleurrijk & vol karakter als mijn eigen familie. Collega’s die samen met mij met volle goesting en ambitie ondernemen, geef ik mijn vertrouwen en beschouw ik op termijn als extra familieleden. Welkom!"

Rudy De Hainaut

Voorzitter en gedelegeerd bestuurder

"Iedereen is verschillend, en dat weerspiegelt ons bureau. Elk heeft z’n eigen kennis en expertise, waar we dan ook graag én gretig gebruik van maken. We vullen elkaar aan. Een top-team als je ’t mij vraagt!"

Lieselot Dereuddre

Graphic designer

"Wij zijn allen samen non-stop in verandering, zowel in het leven als op de werkvloer. Als ondernemer & beweger hou ik van die veranderingen. Geef mij maar de uitdaging om op het juiste moment de juiste talenten in te zetten…en te laten groeien."

Patrick Boon

Managing Director

"Een weekplanning waarin zowel webdesign, motion design als augmented reality aan bod komen? Yes, please! Hier kan ik mijn creatief ei kwijt, in een team dat gezamenlijk streeft naar het beste resultaat."

Michiel D’Haeze

Web en motion designer

"Bij De Facto Image Building kan ik mijn passie voor het vak uitoefenen in een open en familiale cultuur, met geweldige en capabele collega's, voor klanten die het beste communicatieadvies waard zijn."

Sylvie Julien

Communication strategist

"Al ruim de helft van mijn leven werk ik met plezier voor De Facto en al onze klanten. Ik beantwoord al hun vragen, lees teksten na, respecteer deadlines, handel alles administratief af tot in de puntjes. En met evenveel plezier ben ik als ‘dinosaurus’ van De Facto Image Building een luisterend oor voor de nieuwe en oudere generatie collega's!"

Inge Bleyaert

Account Manager

"Ik hou van de samenwerking met mensen. De ‘klik’ moet er zijn en die was er van bij de start. Samenwerken aan de toekomst van het bedrijf en leren uit elkaars opmerkingen en opvattingen. Dat maakt werken boeiend. Met ups en downs steeds verder geraken geeft voldoening en op het einde van de rit kunnen zeggen, yes we did it!"

Ingrid Vaerman

HR & Management assistant