headerbeeld-blog-addvalue@2x-100-scaled

De Facto Image Building en Add Value schrijven nieuw digitaal hoofdstuk

Deel
Bij De Facto Image Building draait alles rond het vertellen van verhalen. Het is met plezier dat we een nieuw digitaal hoofdstuk beginnen, samen met Add Value. Meer weten?

Bij De Facto Image Building willen we onze klanten steeds de beste service aanbieden. Ook op het vlak van onlinemarketing vervullen we graag alle behoeften. Het laatste puzzelstukje voor deze digitale expertise vonden we in Antwerpen, in de vorm van Add Value, het growth marketing agency.

De markt blijft evolueren. Om verder te surfen op de juiste digitale golven hadden we nood aan versterking en kennisAdd Value kwam als ideale partner uit de koker. Een jong team van gemotiveerde mensen dat volledig op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen het marketinglandschap.

In de toekomst vormen De Facto Image Building en Add Value een strategische alliantie. We brengen onze expertises samen, om de juiste antwoorden te bieden aan de klant. De samenwerking zorgt voor een bredere knowhow, nieuwe marktobjectieven en een verhoging van de competitiviteit. Op deze manier ondersteunen we ook onze interne talenten.

“Niet enkel op het vlak van competenties zijn onze organisaties complementair, ook qua waarden en aanpak zitten we met Add Value op dezelfde golflengte”, vertelt Patrick Boon, managing director van De Facto Image Building. Joachim Brouckaert, stichter van Add Value, beaamt: “Bij Add Value geloven we in diepgaande expertise en focus. De samenwerking met De Facto Image Building is dan ook een logische stap. De no-nonsensementaliteit die bij onze twee bedrijven aanwezig is, zal een rode draad in ons partnership zijn.”

Laat deze samenwerking een mooi verhaal worden. Want dat doen we graag bij De Facto Image Building: verhalen vertellen. Met plezier beginnen we aan een nieuw digitaal hoofdstuk, samen met Add Value.

Meer info over Add Value vind je op hun website.

Privé: Simon Vanhauwaert

COPYWRITER

Wil je meer te weten komen over onze samenwerking?
andere blogberichten