Samenwerking Add Value en De Facto Image Building

De Facto Image Building en Add Value schrijven nieuw digitaal hoofdstuk

- Privé: Simon Vanhauwaert, Copywriter

Bij De Facto Image Building willen we onze klanten steeds de beste service aanbieden. Ook op het vlak van onlinemarketing vervullen we graag alle behoeften. Het laatste puzzelstukje voor deze digitale expertise vonden we in Antwerpen, in de vorm van Add Value, het growth marketing agency.

De markt blijft evolueren. Om verder te surfen op de juiste digitale golven hadden we nood aan versterking en kennis. Add Value kwam als ideale partner uit de koker. Een jong team van gemotiveerde mensen dat volledig op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen het marketinglandschap.

In de toekomst vormen De Facto Image Building en Add Value een strategische alliantie. We brengen onze expertises samen, om de juiste antwoorden te bieden aan de klant. De samenwerking zorgt voor een bredere knowhow, nieuwe marktobjectieven en een verhoging van de competitiviteit. Op deze manier ondersteunen we ook onze interne talenten.

“Niet enkel op het vlak van competenties zijn onze organisaties complementair, ook qua waarden en aanpak zitten we met Add Value op dezelfde golflengte”, vertelt Patrick Boon, managing director van De Facto Image Building. Joachim Brouckaert, stichter van Add Value, beaamt: “Bij Add Value geloven we in diepgaande expertise en focus. De samenwerking met De Facto Image Building is dan ook een logische stap. De no-nonsensementaliteit die bij onze twee bedrijven aanwezig is, zal een rode draad in ons partnership zijn.”

Laat deze samenwerking een mooi verhaal worden. Want dat doen we graag bij De Facto Image Building: verhalen vertellen. Met plezier beginnen we aan een nieuw digitaal hoofdstuk, samen met Add Value.

Meer info over Add Value vind je op hun website.

Privé: Simon Vanhauwaert
Copywriter
Wil je meer te weten komen over onze samenwerking?
ja graag!

andere blogberichten

alle blogberichten

Een nieuwe stap, een nieuw kantoor! 

Na meer dan 30 jaar gevestigd in Sint-Martens-Latem, waren we bij toe aan een nieuwe plek. Na een grondige zoektocht hebben we het ideale kantoor gevonden!

lees meer

Hoe bouw je een sterk werkgeversmerk?

Vlotter aanwerven, en gemotiveerde medewerkers aan je bedrijf binden? Daar heb je employer branding voor nodig! Maar hoe bouw je een sterk werkgeversmerk?

lees meer