PERSBERICHT: De Facto Image Building haalt mooie budgetten en klanten binnen

- ,

Het Gentse De Facto Image Building blijft al jaren een vaste waarde in de communicatiewereld. Al meer dan 30 jaar hebben ze een grote expertise opgebouwd in zowel ‘HR Communicatie’, ‘Corporate’ – als ‘Brandcommunicatie’. Met het aantrekken van enkele nieuwe klanten zetten zij dit nogmaals in de verf.  

Zo gaat Proximus in zee met De Facto Image Building voor een nieuw Employer Branding traject en VPK – reeds jaren een trouwe klant – koos voor hen om een nieuwe internationale rebranding strategisch uit te rollen.    

Eerder raakte ook al bekend dat het Brusselse Actiris voor De Facto Image Building koos als bureau voor hun tweetalige rekruteringscommunicatie.    

andere blogberichten

alle blogberichten

Google For Jobs: Next level for Employer Branding

Na een succesvolle kick-off in de VS drie jaar geleden, is Google For Jobs van plan om vanaf september 2020 ook België te veroveren. Deze zoekmachine voor jobs laat de recruitmentwereld een trapje hoger klimmen.

lees meer

Employer Branding in onzekere tijden

Dat een goede employer brand gebaseerd is op ‘authenticiteit’ en ‘vertrouwen’ is iets waar we telkens weer op hameren. Talk the talk en walk the walk, weet je wel!

lees meer