patrick-1920x585px

maak kennis met onze nieuwe managing director

Deel
Benieuwd naar onze nieuwe managing director? Sinds oktober 2019 hebben communicatiebureau De Facto Image Building en reclameregie Publicarto een nieuwe baas: Patrick Boon is een ervaren manager in de media, die het operationele roer overneemt van bestuurder Rudy De Hainaut. Hieronder lees je welke richting Patrick met de twee onafhankelijke bureaus wil uitgaan.

partners in communicatie die samen de juiste doelgroepen bereiken

De Facto Image Building en Publicarto gaan samen voor een efficiënte evolutie. Het allround communicatiebureau uit Deurle en de onafhankelijke reclameregie Publicarto zijn respectievelijk al 30 en 50 jaar ervaren creatieven en strategen in hun vakgebied.  De snelheid van opeenvolgende (digitale) veranderingen in het medialandschap heeft ook hen tot een efficiëntieoefening uitgedaagd. Beide bedrijven blijven apart bestaan, maar delen voortaan eenzelfde scherpgestelde doelgroepvisie en 1 Managing Director, Patrick Boon.

gezamenlijke visie op partnerships en doelgericht werken

dit is waarom hij het doet

Na interne analyse van beide bedrijven – sinds jaar en dag eigendom van de familie De Hainaut – bleek dat ze complementair werken. De Facto Image Building maakt zich sterk in employer branding en HR communicatie. Publicarto richt zich op (digitale) fora en magazines met een sterke doelgroepsegmentatie. De Bond, Femma, Seniorennet en MT Magazine zijn maar enkele van de fora die sterkhouders zijn binnen het huis van Publicarto. “Beide organisaties streven naar een langetermijnpartnership met elk van hun klanten. Ze willen een partner zijn in communicatie, om zo efficiënt mogelijk de juiste doelgroepen te bereiken. Daar zet je meteen hun gezamenlijke visie op scherp.”, vertelt Managing Director Patrick Boon.

salesdriven communiceren

dit is wat hij doet

De Facto Image Building en Publicarto zullen hun partnervisie uitdragen op 4 domeinen: community marketingHR en brand communicatieconcept-design en digitaal. Boon: “Na intensief doorpraten van huidige visies, strategie en talent in huis geloof ik in een sterke, gezamenlijke evolutie van beide bedrijven. We gaan in de nabije toekomst nieuwe partnerships aan, met de juiste partijen én een stevig salesgericht team.”

mensgerichte evolutie

dit is hoe hij het doet

Patrick Boon neemt sinds oktober 2019 de operationele leiding over De Facto Image Building en Publicarto. Zijn geloof in dit gezamenlijke verhaal deelt hij met Rudy De Hainaut, die, na een lange carrière aan het hoofd van beide bureaus, bewust kiest voor nieuwe opportuniteiten. “In Patrick heb ik de geknipte Managing Director gevonden. Hij heeft tonnen ervaring opgebouwd in marketing en business management functies binnen Mediahuis, Roularta en Crelan. We zijn bureaus in evolutie, net als de reclame- en mediamarkt zelf. Patrick gaat niet voor de brute revolutie, maar voor een mensgerichte evolutie.” Patrick gaat deze uitdaging met ons graag aan. Met een geloof in goede HR en een passie voor communicatie klikt het alvast met De Facto Image Building.

Wil je kennismaken met onze nieuwe managing director? Ga naar dfib.net/contact en wij maken zo snel mogelijk een afspraak.

andere blogberichten