the best way to get started is to begin

dit is wat we doen

Employer branding

we brengen werknemers bij je thuis

Strategie moet aan je essentie raken. Wat is jullie DNA? Welke employee values zitten in de kleren van je werknemers? Welke employer branding kruipt onder de huid van toekomstige werknemers en klanten? Als fullservicepartner vragen we door tot we onze antwoorden hebben. Daarna zijn we vertrokken voor een langetermijnrelatie waarin we je HR-communicatie oprecht en authentiek brengen. We halen nieuwe werknemers in huis, maken van je eigen werknemers ambassadeurs en bezorgen je een sterk werkgeversmerk.

Rekruteringscommunicatie

we brengen jouw jobs bij de juiste m/v/x

Rekruteringscommunicatie moet meteen op jouw doel afgaan. Jouw doelpubliek. We zijn gepokt en gemazeld in het van A tot Z inhoud en vormgeven van jobadvertenties en jobsites. We maken doel- en doelgroepgerichte vacatures op. En plaatsen die offline en online op de juiste jobkanalen. Mediabuying is een deel van ons DNA.

Digital advertising

we scoren sociaal & digitaal

Als jouw boodschap een doel moet bereiken, dan raak je maar beter op de juiste kanalen. Ons team kent de kneepjes van het digitaal vertalen, vertellen en ROI halen. Een datadriven social media strategie of een voluit digitale creatie. Wij brengen de facto digitale communicatie op het juiste moment, op de juiste plaats. 

“People don’t buy what you do, but why you do it.”

Simon Sinek

Interne communicatie

we werken jouw communicatiedragers uit

Voordat we je werkgeversmerk loslaten op de buitenwereld, lanceren we eerst intern. Een exclusieve première om iedereen mee te hebben in het verhaal. We gaan zelfs nog een stapje verder: met leuke interne acties doorheen het jaar, blijven we werknemers betrokken houden. Je EVP wordt elke dag uitgeleefd en beleefd. Zo veranderen we je medewerkers in echte ambassadeurs die je merk zullen uitdragen binnen en buiten je organisatie.

Branding

We vertellen jouw merkverhaal

Wie ben je? Wie wil je zijn? Hoe ziet de ander jou? De opbouw van een imago vertrekt altijd vanuit een duidelijke positionering. Met correcte analyses helpen we jou deze vragen te beantwoorden. We houden van bedrijfscommunicatie die er staat als een huis. Vanuit een heldere positionering bouwen we nadien jouw verhaal op. Een corporate identity die extern aan je geloofwaardigheid en intern aan je transparantie bouwt. Onze creaties halen je doelgroepen binnen.

dit is voor wie we werken

en nog veel meer

Opnieuw genomineerd voor de HR Excellence Awards

Ook dit jaar zijn we bij de gelukkige genomineerden voor de HR Excellence Awards. Voor de twaalfde keer op rij, dat begint serieus te tellen. Begin volgend jaar valt de beslissing. Ontdek hoe we twee jaar geleden de winst in de wacht sleepten.