services

the best way to get started is to begin

dit is hoe we het doen

we brengen werknemers bij je thuis

Strategie moet aan je essentie raken. Wat is jullie DNA? Welke employee values zitten in de kleren van je werknemers? Welke employer branding kruipt onder de huid van toekomstige werknemers en klanten? Als fullservicepartner vragen we door tot we onze antwoorden hebben. Daarna zijn we vertrokken voor een langetermijnrelatie waarin we je HR-communicatie oprecht en authentiek brengen. We halen nieuwe werknemers in huis, maken van je eigen werknemers ambassadeurs en bezorgen je een sterk werkgeversmerk.

we halen klanten voor je binnen

Verhalen zorgen voor verbinding. Kennen we jouw verhaal, dan zijn we communicatiepartners. Kent jouw publiek het verhaal van je organisatie, dan zijn we ver geraakt. We houden van bedrijfscommunicatie die er staat als een huis. Een corporate identity die extern aan je geloofwaardigheid en intern aan je transparantie bouwt. Onze creaties halen je doelgroepen binnen.

“People don’t buy what you do, but why you do it.”

Simon Sinek

we bouwen jouw ideale imago op

Wie ben je? Wie wil je zijn? Hoe ziet de ander jou? De opbouw van een imago vertrekt altijd vanuit een duidelijke positionering. Met correcte analyses helpen we jou deze vragen te beantwoorden. Vanuit een heldere positionering bouwen we nadien jouw verhaal op. We vertalen het naar een creatief communicatieconcept met een duidelijke branding: een authentiek en correct visueel verhaal op maat van jouw bedrijf. Met 30 jaar ervaring op zak hebben we een stevige reputatie in het creëren van communicatiecampagnes en communicatieproducten die scoren.

we werken jouw communicatiedragers uit

Jouw communicatiedragers binnen een bestaande look-and-feel vormgeven, kunnen we als de beste. Je mag hiervoor vertrouwen op onze ervaren experten. Elke dag opnieuw weten zij jouw project naar een hoger niveau te tillen. En dit op een efficiënte, doordachte en creatieve manier.

we brengen jouw verhaal sociaal & digitaal

Een verhaal rond branding, corporate identity of employer branding? Als jouw boodschap een doel moet bereiken, dan raak je maar beter op de juiste kanalen. Ons team kent de kneepjes van het digitaal vertalen, vertellen en ROI halen. Een datadriven socialmediastrategie of een voluit digitale creatie. Wij brengen de facto digitale communicatie op het juiste moment, op de juiste plaats. 

we brengen jouw jobs bij de juiste m/v/x

Rekruteringscommunicatie moet meteen op jouw doel afgaan. Jouw doelpubliek. Jouw doelgerichte kanalen. We zijn gepokt en gemazeld in het van A tot Z inhoud en vorm geven van jobadvertenties en jobsites. We maken doel- en doelgroepgerichte vacatures op. En plaatsen die offline en online op de juiste jobkanalen. Mediabuying is een deel van ons DNA.

dit is voor wie we werken

Opnieuw genomineerd voor de HR Excellence Awards

Ook dit jaar zijn we bij de gelukkige genomineerden voor de HR Excellence Awards. Voor de twaalfde keer op rij, dat begint serieus te tellen. Begin volgend jaar valt de beslissing. Ontdek hoe we twee jaar geleden de winst in de wacht sleepten.