Blog-header-–-4-1

Terugblik op een geslaagde Think Again

Deel
Op donderdag 4 mei lanceerden we bij De Facto Image Building de eerste Think Again. Onze interactieve sessie rond Employer Branding is duidelijk een succes gebleken. Meer dan 45 HR-professionals genoten samen van een ontbijt met verse ontbijtkoeken, en werden daarna getrakteerd op interessante talks van onze drie experten.

Johan Claes kon meteen de aandacht prikkelen met een aantal opmerkelijke stellingen. In zijn interactieve uiteenzetting, inspireerde hij iedereen om anders te kijken naar de uitdagingen van HR. Anouk Dumalin nam het van hem over met een meer hands-on perspectief op Employer Marketing. Aan de hand van concrete voorbeelden, gaf ze duidelijke tips & tricks waar iedereen vanaf morgen mee aan de slag kan. Hannelore Geldhof sloot de reeks af met een première van de resultaten van de Jobat Talent Driver 2023. Ze lichtte interessante inzichten toe om de doelgroepen nog beter te begrijpen en de juiste kanalen te kiezen. Lees er meer over in de whitepapers van Jobat.

Na de talks was er ruimte voor een gezellig netwerkmoment. De aanwezigen konden ideeën, tips en ervaringen delen met hun concullega’s en elkaar op die manier versterken. Iedereen ging naar huis met een leuke goodie-bag, maar vooral boordevol inspiratie en insights om hun Employer Branding strategie te versterken. 

Enkele sfeerfoto’s

Anouk Dumalin

ACCOUNT MANAGER

Op de hoogte blijven van onze toekomstige evenementen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
andere blogberichten